Je bent gescout – wat betekent dit?

LEUK! JE BENT GESCOUT
Je bent gescout voor modellenwerk of je hebt jezelf aangemeld. In deze brief leggen we kort uit wat dit betekent.
Deze uitnodiging betekent dat we je een interessant gezicht vinden hebben en denken dat je een aanvulling kan zijn/worden voor de bestaande modellenwereld. Hopelijk vind je dit leuk!

WIE ZIJN WIJ?
Sterre Claus: (Instagram @sterreclaus) Ik werk sinds mijn 13e als model en verblijf veel in het buitenland. liep diverse fashionweeks zoals Milaan, Parijs, Athene en Amsterdam. Daarnaast werkte ik voor grote merken als Versace en MSGM, Herno en Inglot. Dennis Engels: (Instagram @dennisengels) fotograaf en videograaf. Ik ronde mijn multimedia opleiding af op het st. Lucas, Eindhoven en haalde een Britse bachelor (BA) Photography aan de School of Arts University of Northampton (UK) Ik publiceerde in diverse (inter)nationale bladen.

WAT DOEN WIJ?
Als Space models geloven wij in persoonlijke begeleiding van jonge modellen, zodat ze een aantal jaren later, goed voorbereid zijn op de (harde) modellenwereld. We zijn een jong bedrijf met goede connecties in het buitenland en grote ambities.

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN DE AFSPRAAK?
We willen graag wat dingen van je weten, zoals je naam, adres en contactgegevens.
We maken wat foto’s van je en misschien een klein filmpje hoe je loopt. Dit alles kost een uurtje van je tijd. Je hoeft niet zenuwachtig te zijn hiervoor. We meten ook je lengte op en je maten.
Ons bezoekadres is Zeelandsedijk 12 in Volkel. Kom je met het openbaar vervoer, laat het ons dan even weten, dan halen we je op van het busstation in Uden (en brengen je ook daar terug)
We vinden het fijn als een van je ouders meekomt.

WAT DOE JE AAN?
Draag een skinny jeans, zwart of blauw en een zwart topje (je mag je trui erover heen aan doen)
Als je hebt mag je hakken meenemen.
Zorg voor schoongewassen haar en geen make-up, maskara, foundation of sieraden.

WAT GEBEURT ER DAARNA?
Wij bekijken je foto’s en sturen deze direct door aan de beste buitenlandse agencies om te peilen of zij ook interesse in je hebben.
Indien we meerdere goede feedback e-mails krijgen, zouden we graag starten met het begeleiden van je als beginnend model.
De selectie duurt ongeveer 2 weken.

Je kunt hiervoor een afspraak maken met onze office manager.
Bij voorkeur per whats-app: 0031 (0)6-42249489