about

WELKOM!  

SPACE MODELS wordt gerund door een creatief team met ervaring in business, mode, styling, fotografie en gezondheid. Opgericht opgericht in 2018 door Dennis Engels & Sterre Claus zijn we persoonlijke modelmanagers met goede connecties en grote ambities. SPACE ACADEMY is het voorbereidingstraject op onze management. Bij SPACE MODELS geloven wij in de kracht van persoonlijke begeleiding. Op deze manier worden onze modellen goed voorbereid op de mode industrie. Door op jonge leeftijd te beginnen, kunnen ze wennen, zonder hun gemoedstoestand en/of opleiding te beïnvloeden. Heeft u interesse in onze werkwijze of een voorstel voor samenwerking? Laat het ons weten!

 

TESTIMONIAL: MARJOLEIN VREEKE
Personal trainster en ‘best-seller auteur
“Space Models is een modelmanagement die het ontzettend goed doet op het gebied van begeleiding! Elke paar maanden huren zij mij in en geef ik hun modellen in opleiding een educatieve en intensieve model workout. De communicatie met Space Models is erg goed en de locatie voor de workout wordt altijd perfect geregeld. Space Models is een bureau waarmee ik erg graag samenwerk en hard op weg is om hun modellen naar de top te lanceren!
www.modelsinshape.com

Naast gratis fotoshoots, catwalk- en sporttrainingen en workshops organiseren wij ook jaarlijkse een leuk belevenis voor de Space Models meiden. Bekijk het filmpje van de Space models day 2020 hieronder:

 

PRESS 2018:

 

SPACE IS EEN SBB GEACREDITEERD LEERBEDRIJF
Interesse in een stage bij Spacemodelmanagement?
Neem contact op via hey@spacemodels.nl