testimonials

HESTER ROOIJAKKERS
Moeder van Isa, model bij Space Models

Vorig jaar werd onze dochter, in de stad, gescout door Space Models, en sindsdien wordt ze begeleid om zich te kunnen gaan profileren in de modellenwereld. Natuurlijk vonden we het héél leuk maar ook erg spannend omdat het voor ons een totaal onbekende wereld is! We zijn de uitdaging aangegaan, omdat Isa het zélf graag wilde. Na de eerste afspraak werd er al snel een fotoshoot gepland, dat was een hele leuke en ontspannen ervaring!”

“Space Models probeert alle meisjes evenveel aandacht te geven en zorgt voor persoonlijke begeleiding waar nodig. We zijn nu een een tijdje verder en we kunnen alleen maar positief en tevreden zijn zijn over de begeleiding die Space Models biedt!  Het Space Models team denkt overal in mee, overal wordt aan gedacht en kan opgelost worden. En school is bij Space Models prioriteit nr. 1. Dat vinden wij, als ouders, heel fijn! Met alle afspraken wordt rekening gehouden met school, een diploma halen is echt belangrijk!”

“Regelmatig wordt er een gratis workout gepland bij Models in Shape, en krijgen ze een krachtige training. Daarna eten de meisjes samen, om elkaar beter te leren kennen. Ze vormen inmiddels een leuke hechte groep! Ook hebben de meiden, in voorbereiding van Paris Fashion week, een catwalk training gehad van Sterre en krijgen ook gelegenheid om samen te kunnen oefenen. Nu zijn we bijna een jaar verder en mag Isa met 10 andere modellen naar Paris Fashion week toe! Alles is geregeld en uitgelegd door het team. De meiden hoeven alleen maar te lopen én te genieten!”

___________________________________________

MARJOLEIN VREEKE 
Personal trainster en ‘best-seller auteur
“Space Models is een modellenbureau die het ontzettend goed doet op het gebied van begeleiding! Elke paar maanden huren zij mij in en geef ik hun modellen een educatieve en intensieve model workout. De communicatie met Space Models is erg goed en de locatie voor de workout wordt altijd perfect geregeld. Space Models is een bureau waarmee ik erg graag samenwerk en hard op weg is om hun modellen naar de top te lanceren!
www.modelsinshape.com

_____________________________________________

ESMEE WIJNEN
Model bij Space Models
“Ik werd vorig jaar benaderd door Space Models, nadat ik een tijd gestopt was met modellenwerk. Op dat moment was ik niet in shape, maar daar wilden Space Models mij volledig in begeleiden. Ik kreeg een eet- en trainingsschema mee waar ik stap-voor-stap mee ben begonnen. Ik kreeg dagelijks berichtjes met de vraag hoe het ging, dat motiveerde mij heel erg. Ik kan nu met trots zeggen dan ik van heupmaat 99/100 cm naar 91.5 ben gegaan. Dit had ik zonder hun hulp en vertrouwen niet gekund.”

“Ik ben in Juni voor het eerst naar Milaan geweest om de buitenlandse agencies te bezoeken. Het was heel fijn dat ik bij Sterre en Dennis kon verblijven. Ik had een eigen kamer in hun appartement. Ik stond er dus niet gelijk alleen voor en dat maakte het prettig. Al het nodige over Milaan werd aan mij uitgelegd; wat er van mij werd verwacht, wat ik van hun kon verwachten , over het openbaar vervoer etc.”

“Ik ging met de locale contactpersoon, die vloeiend Italiaans spreekt, langs de agencies. Natuurlijk spannend maar fijn om dat met iemand samen te doen. Er waren verschillende bureau’s in mij geïnteresseerd en Dennis kon mij goed advies geven over de agencies en wat bij mij zou gaan passen Afgelopen September ben ik voor het eerst “on stay” geweest in Milaan. Direct heel succesvol. Heb direct mogen werken voor grote merken als Valentino, Mochino en Anteprima. Ook in het buitenland is er constant contact tussen mij en Space. Ik kan 24/7 mijn vragen stellen en ze helpen me met alles!

“Ik ben erg blij met een betrouwbare modellenbureau als Space Models en ik kan Space Models aan elk model aanraden!”

_________________________________________