WEBSITE // SPACE ACADEMY INFO

WELKOM BIJ SPACE ACADEMY!
SPACE ACADEMY
is hét opleidingstraject voor de meisjes en groeiende (kind)modellen vanaf 8 jaar.

Er is een groot verschil tussen “kindmodel” zijn en “volwassen model” worden. Waar het als kindmodel de truc is om zo veel mogelijk in beeld te komen en de media op te zoeken, is het bij de volwassen fashion industrie kunst om de meisjes zo lang mogelijk uit beeld te houden en exclusief op te leiden buiten de media om.

Dit traject is heel geschikt voor grote fotogenieke meisjes of kindmodellen met een verwachte eindlengte tussen de 1.74 en 1.82. Beide groepen hebben het gevoel buiten de boot te vallen omdat ze nog te klein zijn voor volwassen development maar te groot voor sample sizes kindermode. Men daarom vaak in op het aanbod van matige fotografen en vage TFP shoots. De matige foto’s zorgen ervoor dat deze talentvolle jonge meiden geen kansen meer krijgen in de volwassen fashion industrie. Wij willen een veilige thuishaven zijn met een vast punt voor alle vragen voor de ouders! 

DE SPACE ACADEMY BIEDT GRATIS:
 – twee SPACE ACADEMY dagen per jaar
(zomer- en kerst vakantie)
– twee foto- en/of videoshoots per jaar (leeftijd <12 jaar)
– Drie foto- en/of videoshoots (leeftijd >12 jaar)
(voorjaar- of meivakantie)
Gratis advies/steunpunt voor ouders

Op 14 jarige leeftijd een casting met minimaal twee van de beste wereldwijde agencies op de wereld!

De zomer editie van Space Academy valt samen met de Space dag van de oudere Space meiden. De interactie tussen de oudere en jonge meisjes is heel bijzonder! Ze krijgen een blikje in de toekomst!
Klik hieronder voor een impressie van de 2020 Space dag!

Impressie Space dag 2020

GESCOUT?
Wij scouten de meisjes voor SPACE ACADEMY en er zitten geen kosten aan het traject. ACADEMY kan naast je bestaande contracten van kinderbureaus. Academy is een voortraject voor de volwassen fashion markt.